Psykoterapia

Koetko usein epämääräistä ahdistusta?
Pohditko elämän mielekkyyttä?

Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa me etsimme yhdessä tapoja, joiden avulla Sinä löydät elämääsi uuden suunnan. Työskentelyn keskiössä ovat Sinun elämänviisautesi, voimavarasi ja taitosi, tavoitteena löytää Sinun näköisesi elämä.

Psykoterapia on muutosprosessi, joka alkaa NYT kun sinä etsit itsellesi terapeuttia. Sinulla on mahdollisuus saada ihana uusi elämä, vaikeista elämänkokemuksistasi huolimatta.

Työskentelyssä hyödynnän, ratkaisukeskeisten menetelmien lisäksi, luovasti kognitiivisia menetelmiä sekä rentoutus- ja hypnoosiharjoituksia.

Pyrin löytämään juuri Sinulle sopivan työskentelytavan. Psykoterapia on sinun aikaasi, johon minä annan ammattitaitoni ja kokemukseni.

Viime vuosina olen yhä enenevässä määrin erikoistunut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kanssa tehtävään terapiatyöskentelyyn, esimerkiksi trans- ja muunsukupuolisten ihmisten korjausprosessien tukemiseen.

Erityisosaamiseni:

  • lähisuhdeväkivalta
  • narsistinen persoonallisuushäiriö ilmiönä
  • haasteelliset eroprosessit sekä perheoikeudelliset asiat
  • seksuaalisuuden – sukupuolen- ja suhteiden monimuotoisuus (LGBTQ)
  • transsukupuolisten korjausprosessin tuki

Kuntoutuspsykoterapia

Toimin psykoterapeuttina Oulussa ja etänä. Käytössäni ovat Zoom ja Teams-ohjelmat.

Kela myöntää kuntoutustukea psykoterapiaan 1-3 vuodeksi.

Psykoterapiakäynnin hinta asiakkaalle on Kelan kuntoutustuen jälkeen 37,40 € /45 min.

Tapaamistiheys on pääasiassa 1 krt/viikko.

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin.

Kuntoutusta varten tarvitset kuntoutussuunnitelman, jonka kirjoittaa sinua hoitava lääkäri julkisessa terveydenhuollossa. Kela korvaa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen täysimääräisenä.

Toimin Kelan Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana Oulussa ja tarvittaessa Oulujokilaakson kunnissa