Psykoterapia

Koetko usein epämääräistä ahdistusta?
Pohditko elämän mielekkyyttä?

Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa me etsimme yhdessä tapoja, joiden avulla Sinä löydät elämääsi uuden suunnan. Työskentelyn keskiössä ovat Sinun elämänviisautesi, voimavarasi ja taitosi, tavoitteena löytää Sinun näköisesi elämä.

Psykoterapia on muutosprosessi, joka alkaa NYT kun sinä etsit itsellesi terapeuttia. Sinulla on mahdollisuus saada ihana uusi elämä, vaikeista elämänkokemuksistasi huolimatta.

Työskentelyssä hyödynnän, ratkaisukeskeisten menetelmien lisäksi, luovasti kognitiivisia menetelmiä sekä rentoutus- ja hypnoosiharjoituksia.

Pyrin löytämään juuri Sinulle sopivan työskentelytavan. Psykoterapia on sinun aikaasi, johon minä annan ammattitaitoni ja kokemukseni.

Viime vuosina olen yhä enenevässä määrin erikoistunut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kanssa tehtävään terapiatyöskentelyyn, esimerkiksi trans- ja muunsukupuolisten ihmisten korjausprosessien tukemiseen.

Erityisosaamiseni:

  • lähisuhdeväkivalta
  • narsistinen persoonallisuushäiriö ilmiönä
  • haasteelliset eroprosessit sekä perheoikeudelliset asiat
  • seksuaalisuuden – sukupuolen- ja suhteiden monimuotoisuus (LGBTQ)
  • transsukupuolisten korjausprosessin tuki

Työskentelen Kuulevan Oulun toimipisteessä. Teen sekä Kelan kuntoutuspsykoterapiaa sekä vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena toteutettavaa psykoterapiaa. Vaikka toimistoni onkin Oulussa, niin puolet minun asiakkaistani ovat ympäri Suomea. Etäterapia on hyvin toimiva myös psykoterapiassa.

Minulla ei ole nyt vapaita asiakaspaikkoja, mutta laita viestiä, mikäli osaamiseni vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Kuntoutuspsykoterapia

Toimin psykoterapeuttina Kuuleva Oulun toimipisteessä ja etänä. Käytössäni ovat Teams-ohjelma.

Kela myöntää kuntoutustukea psykoterapiaan 1-3 vuodeksi.

Tapaamistiheys on pääasiassa 1 krt/viikko.

Psykoterapia Oulu

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin.

Kuntoutusta varten tarvitset kuntoutussuunnitelman, jonka kirjoittaa sinua hoitava lääkäri julkisessa terveydenhuollossa. Kela korvaa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen täysimääräisenä.

Työskentelen Kuuleva Oulun toimipisteessä ja etänä. Toimin Kelan Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana Oulussa ja etänä. Käytän Teams etäohjelmaa.

Psykoterapia Oulu