Psykoterapia

Koetko usein epämääräistä ahdistusta?
Pohditko mielessäsi elämän mielekkyyttä?
Oletko hukannut itsesi taakkojen alle?

Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa me etsimme yhdessä tapoja, joiden avulla Sinä löydät elämääsi uuden suunnan. Työskentelyn keskiössä ovat Sinun elämänviisautesi, voimavarasi ja taitosi, tavoitteena löytää Sinun näköisesi elämä.

Psykoterapia on muutosprosessi, joka alkaa NYT kun sinä etsit itsellesi terapeuttia. Sinulla on mahdollisuus saada ihana uusi elämä, vaikeista elämänkokemuksistasi huolimatta.

Työskentelyssä hyödynnän ratkaisukeskeisten menetelmien lisäksi luovasti kognitiivisia menetelmiä, rentoutus- ja hypnoosiharjoituksia sekä tietoisuustaito eli mindfulness-harjoituksia. Kutsun sinua jatkuvasti tarkastelemaan Sinulle sopivaa työskentelytapaa. Psykoterapia on sinun aikaasi, johon minä annan ammattitaitoni ja kokemukseni.

Erityisosaamiseni:

  • lähisuhdeväkivallan uhrit
  • narsistisesti persoonallisuushäiriöisten läheiset
  • haasteelliset eroprosessit sekä perheoikeudelliset asiat
  • masennus- ja ahdistuneisuusoireet
  • työperäinen uupuminen
  • monikulttuurisuus
  • uskonnolliset erityiskysymykset

Kuntoutuspsykoterapia

 

 

Minulla on Oulussa vapautumassa muutama kuntoutuspsykoterapia tai vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakaspaikka syksyllä 2019. Ota yhteyttä jos erityisosaamiseni puhuttelee sinua. (24.7.19)

Toteutan kuntoutuspsykoterapiaa myös nettiterapiana (edellyttää muutamaa tapaamista ennen etäyhteyteen siirtymistä ja kuntoutuksen aikana). Nettiterapia sopii erityisesti syrjäseuduilla asuville.

Kela myöntää kuntoutustukea psykoterapiaan 1-3 vuodeksi. Kuntoutustuen myöntäminen edellyttää psykiatrin b-lausuntoa.

Psykoterapiakäynnin hinta kuntoutustuen jälkeen on 22,40 €/45 min.

Kuntoutuspsykoterapia

Lyhytterapia

Lyhytterapia

Lyhytterapia on kestoltaan 1-20 käyntikertaa, jota toteutan pääasiassa nettiterapiana. Lyhytterapia sopii Sinulle, joka koet ahdistusta tai epävarmuutta yksittäisissä asioissa nykyisessä elämäntilanteessasi.

Lyhytterapia käynnin hinta: 78 €/ 45 min. Kela ei korvaa käyntejä.

Etäyhteydellä toteutettava lyhytterapia sopii hyvin yhdistettynä Väkivallan kosketus- verkkoterapia-koulutuksiin. Hinta ilmoitetaan koulutusten yhteydessä.