Työnohjaus

Kaipaatko uutta intoa työhösi?
Toivotko tukea palattuasi takaisin työelämään?
Tarvitseeko työyhteisönne uutta buustia?

Yksilö-, ryhmä- ja esimiestyönohjaus

Yksilö- ja ryhmätyönohjaus

Työnohjaus on oivallinen tapa pysähtyä yksin tai ryhmässä työhön liittyvien merkityksellisten teemojen äärelle. Työnohjaajana ja psykoterapeuttina haluan auttaa Teitä perustyön kirkastamisessa, vuorovaikutuksen parantamisessa ja innovatiivisuuden mahdollistumisessa.

Esimiestyönohjaus

Olen toiminut 13-vuotta sosiaalialan esimiestehtävissä. Kokemukseni kautta voin auttaa Teitä esimiestehtävien jäsentämisessä ja johtajuuden tarkastelussa, sekä yksittäisen tilanteen- että strategisen kokonaisuuden tasoilla.

Yksilö-, ryhmä- ja esimiestyönohjaus

Työyhteisön kehittäminen ja työyhteisöselvitykset

Työyhteisön kehittäminen ja työyhteisöselvitykset

Työyhteisön kehittäminen on hyvä toteuttaa selkeänä prosessina. Voin olla tässä apunanne.

Työyhteisön pitkäaikaisissa konfliktitilanteissa ja kohdatessa epäasiallista kohtelua, on työterveyshuollon kanssa yhteistyönä tehtävä työyhteisöselvitys paikallaan.

Työyhteisöselvittämisessä pyritään ratkaisemaan työyhteisössä esiintyvät epäkohdat, siirtämään työntekijöiden katse positiiviseen tulevaan ja työyhteisössä pyritään selvittelyn avulla palauttamaan motivoitunut, aidosti dialoginen, perustyön suuntainen ja innovatiivinen työkulttuuri. Voimavarakeskeisestä ja dialogisesta työnohjauksesta voi lukea enemmä tästä http://www.dialogic.fi/dialogiset-tyonohjaajat/

Olen koulutukseltani sosiaalipsykologi, psykoterapeutti, työnohjaaja ja prosessikonsultti

Tulen mieluusti työyhteisöönne suunnittelemaan uutta, uudelleen rakentamaan vanhaa tai valmistamaan teitä vielä jäsentymättömään muutokseen.

Pyydä tarjous työnohjauksesta yhteydenotto lomakkeella! Oulun kaupungin, Kainuun maakunnan, PPSHP:n ja THL:n kanssa työnohjaus toteutetaan kilpailutushinnoittelun mukaisesti.