Verkkokurssit

verkkokurssit-tietoista

Kokemukseni mukaan lähisuhdeväkivallasta kärsivien ihmisten kynnys hakea apua on korkea. Pelko ja häpeä lamaannuttavat ja puolison kontrolli rajoittaa liikkumista. Omasta elämäntilanteesta kertominen ulkopuoliselle on usein lähes mahdotonta.

Eipä hätää! Onneksi nykypäivänä on olemassa monenlaista tapoja hakea ja saada apua. Olen järjestänyt lähisuhdeväkivallasta kärsiville nettiterapiaa, tarjonnut sähköposti konsultaatiota ja toiminut Narsistien uhrien tuki ry:n keskustelupalstan ylläpitäjänä. Olen auttanut satoja naisia ja miehiä heidän eläessään vielä parisuhteessa, tehdessään eroa tai ollessaan matkalla kohti toipumista.

Olen koonnut vuosien kokemukseni yhteen ja olen pian avaamassa verkkoterapiakurssi-sarjan ”Väkivallan kosketus”. Kurssien avulla saat ymmärrystä lähisuhdeväkivallan vaikutuksesta elämääsi, apua lähisuhdeväkivallasta irtaantumiseen sekä toipumiseen. Mikäli sinulla on lapsia, voit osallistua kurssille, jossa huomioin lasten huolto-, tapaamis- ja elatussopimuksiin liittyvät seikat, erityisesti silloin kun toinen vanhempi on väkivaltainen tai omaa narsistisia ja vainoavia piirteitä.

Vaikka olen koulutukseltani psykoterapeutti ja sosiaalityöntekijä, eivät verkkoterapiakurssit vastaa psykoterapeutin tai juristin vastaanottoa. Kurssien kautta sinä saat kuitenkin valtavasti tarpeellista tietoa ja saat käyttöösi terapeuttisia menetelmiä, joiden avulla koet voimaatumista ja huomaat toivon lisääntyvän elämässäsi.

Miten verkkoterapiakurssit toimivat?

Kurssit ovat käytössäsi juuri siellä ja silloin kuin haluat, kunhan olet nettiyhteyden äärellä.

Kurssit koostuvat lyhyehköistä videoista, joita voit käydä omaan tahtiisi.
Kurssille osallistuminen tapahtuu verkkokaupan kautta.