Oletko elämässäsi kokenut lähisuhdeväkivaltaa? Elätkö perheväkivallan keskellä? Toivotko löytäväsi ratkaisuja, joiden avulla sinulla on mahdollista tehdä elämääsi suunnanmuutos? Haluaisitko tietää, miten saavutat elämän, johon ei kuulu pelkoa, ei uhkaa, ei alistumista?
Kaikki tämä on mahdollista! Usko minua! 

Olen Kaisa Hiltunen, lähisuhdeväkivaltaan ja narsismiin erikoistunut psykoterapeutti ja sosiaalityöntekijä.

Olen työskennellyt 20-vuotta sekä väkivaltaan syyllistyneiden että väkivallan uhrien auttamiseksi. Olen työskennellyt myös lastenvalvojana ja toiminut vuosia vertaistukijana Narsistien uhrien tuki yhdistyksen keskustelupalstan ylläpitäjänä.

Miksi Väkivalloin-blogi?

Perustin tämän blogin, voidakseni auttaa sinua, tuomalla uskoa ja toivoa väkivallattoman elämän mahdollisuuteen, niin lohduttomalta kun se nykytilanteessa saattaakin sinusta tuntua!

Tiedän omasta kokemuksesta kuinka hankalaa ja uuvuttavaa on etsiä tietoa ja apua, silloin kun itsellä on kaikki voimat pois. Jo pelkästään kotoa ulos lähteminen on työlästä ja oikeastaan mahdotonta. Näiden blogi-kirjoitusten avulla, sinun on mahdollisuus saada apua omalta kotisohvaltasi käsin, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Lähisuhdeväkivalta Ι Perheväkivalta

Tulen kirjoittamaan blogissani väkivallasta, sen vaikutuksesta uhriin ja keinoista joiden avulla väkivallasta pääsee eroon. Lisäksi kerron menetelmistä, joiden avulla toipumista voidaan edesauttaa ja väkivallan vaikutusta lieventää.

Narsismi Ι Psykopatia

Tulen kirjoittamaan blogissani myös narsismista: mitä se on, millaista on elää narsistisesti persoonallisuushäiriöisen vaikutuspiirissä, narsistisesta vuorovaikutuksesta ja ennen kaikkea niistä keinoista joiden avulla narsismin vaikutusta voidaan vähentää elämässä.

Pelko

Haluan blogini kautta auttaa kaikkia Teitä, jotka olette elämässänne kohdanneet henkistä tai fyysistä väkivaltaa, pohditte epätoivoisesti keinoja, joilla pääsisitte eroon väkivaltaisesta puolisosta, mutta usko ja toivo on loppunut.

Uskotko, jos sanon, että väkivallasta on mahdollisuus päästä eroon? Minä uskon ja haluan tuoda tätä uskoa myös sinulle!

Pelko ja jatkuva varuillaan olo kuuluvat henkisen väkivallan lamaannuttavaan luonteeseen, kyse on siis väkivallan seurauksesta ja ilmiöstä, eikä sinun heikkoudestasi ja kyvyttömyydestäsi. Pelon voi voittaa, mutta se vaatii tiettyjä toimenpiteitä ja tietysti aikaa!

Blogikirjoitukseni sopivat myös teille:
  • väkivaltaa kohdanneiden läheiset
  • ammattiauttajat, jotka haluatte saada syvempää ymmärrystä väkivallan systeemisestä ilmiöstä, sen tunnusmerkeistä ja keinoista joilla väkivalta voidaan ottaa asiakkaan kanssa puheeksi.
Käytännön ohjeita
Tulen antamaan askel askeleelta eteneviä käytännön ohjeita siitä, miten sinun tulee toimia, kun päätät lähteä pois väkivaltaisen puolison luota.
Perheoikeudelliset sopimukset

Jaan teille ammatillista osaamistani lastenvalvojan tehtävistä, ja erityisesti niistä seikoita mitä sinun tulee ottaa huomioon lasten huoltajuus- tapaamisoikeussopimusten laatimisen yhteydessä, mikäli vastapuolella on persoonassa narsistisia piirteitä.

Sinun elämäsi ja kokemuksesi ovat ainutlaatuisia, joten kirjoituksiani ei voida soveltaa kaikkiin tilanteisiin eikä kaikkien ihmisten kokemuksiin. Haluan kuitenkin luoda toivoa, että pelkosi keskellä on aina mahdollisuus saada turvallinen elämä; sellainen, missä ei tarvitse puolustella omia mielipiteitä, tekemisiä, sanoja, ja ennen kaikkea ei tarvitse pelätä oman tai lastesi hengen puolesta.

Olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan blogiani.

Lämpimin ajatuksin!

Kaisa Hiltunen