Kaisa

Hei, Olen Kaisa Hiltunen

Useat psykoterapiaan hakeutuvat asiakkaani ovat kokeneet lähisuhteissaan henkistä tai fyysistä väkivaltaa, ja he epäilevät läheistensä persoonallisuudessa olevan narsistisia piirteitä. Asiakkaitteni elämää varjostaa usein pelkotilat, ahdistuneisuus, uupumus, selittämättömät fyysiset oireet ja näköalattomuus. Traumaattiset kokemukset värittävät sitä, miten he näkevät nykyisyyden ja tulevaisuuden.

Olen koko 20-vuoden työurani sosiaalityöntekijänä ja psykoterapeuttina ollut läheisessä tekemisissä väkivalta teeman kanssa, sekä tekijän että uhrin näkökulmasta. Narsistinen persoonallisuushäiriö on tullut minulle ilmiönä tutuksi Narsistien Uhrien tuki yhdistyksen -, Rikosseuraamusalan työkokemukseni – ja oman henkilökohtaisen kokemukseni kautta.

Asiakkaani ovat antaneet minulle myönteistä palautetta, että ymmärrykseni narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kohtaan, on ollut tärkeä osa heidän terapiaprosessia. Lisäksi lastenvalvojan työkokemukseni ansiosta asiakkaani ovat kokeneet saaneensa apua lasten huolto- ja tapaamissopimuksiin liittyvissä asioissa.

Minulle on tärkeää tuoda ihmisille toivoa elämään. Ihmisen oikeus turvallisuuteen, koskemattomuuteen, omaan mielipiteeseen ovat minulle ensisijaisia arvoja.

En ole voinut ottaa uusia psykoterapia-asiakkaita yli vuoteen. Tämä harmittaa minua kovasti. Tämän takia olen luomassa uudenlaisia terapeuttisia tapoja auttaa ja tukea lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia elämässään kokeneita ihmisiä paketoimalla osaamiseni verkkoterapia-kursseiksi, joita kuka tahansa ja milloin tahansa on mahdollisuus hyödyntää.

Verkkoterapia-koulutusten ja blogi-kirjoitusten avulla haluan auttaa Sinua vähentämään väkivallan kokemuksen vaikutusta sinuun, sekä löytämään toipumisen kautta “Uuden aidon minän”. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palveluihini.

Kaisa Hiltunen
Erityistason psykoterapeutti
YM, Sosiaalipsykologi, Sosiaalityöntekijä
Työnohjaaja, Prosessikonsultti
“Lähisuhdeväkivallan ehkäiseminen”-kouluttaja

Kaisa Hiltunen

How Does Hypnosis Work?

During hypnosis, your body relaxes and your thoughts become more focused. Like other relaxation techniques, hypnosis lowers blood pressure and heart rate, and changes certain types of brain wave activity. In this relaxed state, you will feel at ease physically yet fully awake mentally, and you may be highly responsive to suggestion. Your conscious mind becomes less alert and your subconscious mind becomes more focused.

There are several stages of hypnosis:

  • Reframing the problem
  • Becoming relaxed, then absorbed (deeply engaged in the words or images presented by a hypnotherapist)
  • Dissociating (letting go of critical thoughts)
  • Responding (complying with a hypnotherapist’s suggestions)
  • Returning to usual awareness